Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Op zoek naar leuke familiedag activiteiten? Denk dan eens aan het spelen een spannend doe-het-zelf spel. Dit zijn interactieve uitjes die je zelf organiseert. Je bestelt bij ons een spel, jullie downloaden zelf de SpellenApp. Samen met de spelmaterialen en 15 minuten voorbereiden organiseren we samen jullie familiedag. Daar komt nog eens bij dat een doe-het-zelf spel gunstig is geprijsd: je speelt al vanaf €10 per persoon!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Familiedag Activiteiten Overijssel

We organiseren op ruim 50 locaties in Nederland doe-het-zelf spellen. In Overijssel doen we dat op de locaties Deventer, Zwolle, Enschede, Hengelo, Almelo, Raalte en Ommen. Wellicht is het ook leuk een spel te spelen in een van de vele mooie steden in het westen van Nederland. Een leuk spel dat vaak gedaan wordt met een familiedag is het spel Durven!Denken!Doen! Dit is een spel voor jong en oud, met verrassende opdrachten, leuke trivia vragen en natuurlijk een competitie element. Hebben jullie meer zin in een puzzelspel, denk dan eens aan het spel Qraker.

Zoal gezegd een doe-het-zelf spel is prima in te zetten voor familiedag activiteiten.  Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK HIER EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan onderstaande formulier!

Back To Top