Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Bij Doe-het-zelf spellen kun je naar harte lust inspiratie opdoen. Op onze website kun je de ideeën voor een familiedag uitje direct omzetten in een concrete uitvoering en een familiedag organiseren! Bij het bedenken van activiteiten kom je al snel uit bij kaarten, bordspellen of een dagje naar de dierentuin. Het leuke van de ideeën voor een familiedag die wij kunnen bieden, is dat deze de mogelijkheid geven om in groepen een binnenstad naar keuze te ontdekken. Hiervoor zijn er op maat gemaakte interactieve spellen in meer dan 50 binnensteden door heel Nederland beschikbaar! Wij hebben spellen weg die geschikt zijn voor jong en oud die je uitstekend de gelegenheid bieden je familieleden eens op een andere manier te leren kennen.

Kies het spel dat het beste bij de samenstelling van je familie past en breng je familiedag ideeën ten uitvoer. Omdat de spellen uit ons aanbod uiterst voordelig zijn, blijft er voldoende budget over om het te combineren met een gezellig hapje of drankje! Onze spellen hebben de volgende kenmerken:

  • De spellen duren tussen de 2 en 3 uren
  • Ze spelen zich af in het centrum van een stad naar keuze
  • Een smartphone + databundel per deelnemersgroep is vereist
  • Een spel kost tussen de 5 en 15 mb aan data
  • Vanaf € 10,- per persoon

Heb je hét spel gevonden dat je met familie wilt spelen? Dan kun je deze eenvoudig boeken door middel van een boekingsformulier. Je krijgt na het bestellen het spel binnen enkele dagen toegestuurd. Na een korte voorbereiding kun je direct op pad, klaar om op avontuur te gaan!

Familiedag ideeën 2019

Steeds meer deelnemers gaan je voor en brengen hun familiedag ideeën in 2018 bij ons met veel plezier ten uitvoer! Of je nu een familiedag in Amsterdam of een familiedag in Groningen organiseert, wij kunnen je een spel op maat bieden. Maak je keuze uit de 10 spellen, waarvan 8 voor volwassenen en 2 voor kinderen tot 12 jaar, die wij voor je in de aanbieding hebben en ga de uitdaging aan! Onze site staat vol met originele familiedag ideeën voor 2019. Doe je mee? Je zult zeker een dag organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden!

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!

Back To Top