Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Met een GPS-Spel ben je bij Spellenlabs verzekerd van een interactief uitje met fun, hilariteit en teambuidling!  Samen met Texel & Schiermonnikoog is Ameland één van de eilanden waar een interactief GPS-Spel gespeeld kan worden. Ze vormen dan ook een geschikt decor voor bijvoorbeeld een Deadline – Outdoor EscapeRoom!


DEADLINE – DE OUTDOOR ESCAPEROOM

Een van onze spellen voor een GPS Tocht in Ameland is Deadline, het outdoor escape room spel! Dit spel zal zich plaats vinden in Nes.

Een spel dat vaak gespeeld wordt voor een GPS Tocht Ameland is de Deadline! Met verschillende opdrachten dien je tegen de tijd een virus af te stoppen! Samen met je teamgenoten probeer je als dit natuurlijk als eerste team te doen! Dit spannende en zenuwslopende spel speel je o.a. met onze eigen ontwikkelde Spellenapp! Hiermee kan het niet meer misgaan!Ook bieden we andere spellen aan in Nes zoals De Ontmaskering of een Crazy 88. Bekijk alle spellen hier!

Nadat je via de Spellenapp een hotspot hebt uitgevonden om te beginnen, start het spel. Leuke plekken om te beginnen in Nes zijn bijvoorbeeld De Herberg of Van Heeckeren. Vanaf die plekken kun je het centrum in om de vele hotspots te ontdekken en opdrachten uit te voeren!

SPELLENAPP

De interactieve spellen speel je door middel van onze nieuwe Spellenapp! De app van Spellenlabs dien je van te voren te downloaden om je unieke code voor GPS tocht Ameland in te vullen! Vanuit de app kun je makkelijk je hotspots volgen in Den Burg, communiceren met onze spelcomputer en opdrachten uitvoeren! Ook kan je de verschillende foto’s en scores van de teams opvragen! Leuk dus voor een spel als Crazy 88De Ontmaskering of het Detectivespel.

Voor de competitie is het leuk als je met meer teams een Deadline speelt! Ook is het ideaal te combineren met andere activiteiten zoals een etentje of andere binnen activiteit. Benieuwd naar meer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek meteen een spel!

Back To Top