Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

‘’In lekker en ynteraktyf GPS-spiel yn Fryslân!’’, oftewel, ‘’Een leuk en interactief spel in Friesland.’’ Dat is wat we keer op keer willen organiseren wanneer groepen een uitje willen doen in Sneek! In Súdwest-Fryslân is het mogelijk om verschillende spellen te spelen met collega’s, vrienden en familie om een unieke en interactieve GPS-tocht te verwezenlijken. Op deze pagina is meer informatie te vinden!

De Ontmaskering

In Sneek is het mogelijk om verschillende GPS-spellen te spelen. Eén van deze spellen is De Ontmaskering!

In teams van 4 tot 7 personen bezoeken jullie tijdens deze GPS Tocht het centrum van Sneek. Daar voeren jullie via onder andere de nieuwe Spellenlabs app leuke en interactieve opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te verzamelen in een ‘’Wie is de Mol’’ setting. Ondertussen saboteert één van jullie de groep op een sluwe manier. Het is aan jullie om er achter te komen wie deze persoon is!

Naast De Ontmaskering zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Sneek.

SpellenApp

De spellen worden gespeeld met onze eigen ontwikkelde SpellenApp. Deze app, bestaande uit een maps-functie waar Sneek op wordt afgebeeld en een chatbox, geeft je opdrachten door om het spel te voltooien. Samen met de geleverde spelmaterialen wordt het spel een unieke ervaring!

Tijd en Locatie

De GPS-spellen vinden plaats in het centrum van Sneek en duren ongeveer 2 à 3 uur. De tijdsindeling is aan u. U kunt u eigen tempo aanhouden bij het spelen van spellen in de vorm van de doe-het-zelf spellen, met uitzondering van de Deadline.

Regelmatig wordt een GPS-tocht Sneek gecombineerd met een bezoek aan een Grand Café of restaurant. Toffe plekken om een GPS-Spel in Sneek te combineren met een Grand Café of restaurant zijn De Bommel of De Walrus.

Een GPS Tocht Sneek is de ideale manier om in de zomer een interactieve activiteit uit te voeren met vrienden, familie of collega’s. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een spel Sneek. Ben je net als ons ook zo enthousiast en wil je meteen boeken? Dan kan dat hier!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Back To Top