Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

De Betuwe verkennen op interactieve wijze? Op deze pagina vertellen we je wat we allemaal aanbieden voor een interactief uitje voor in de fruitstad en geven we je tips mee voor een unieke beleving!

De Ontmaskering

In Tiel bieden we in totaal 7 spellen aan! Een veel gespeeld spel in Tiel is De Ontmaskering! In teams van ongeveer 5 personen bezoeken jullie tijdens deze GPS Tocht het centrum van de fruitstad. Daar voeren jullie via o.a. de Spellenlabs app leuke en interactieve opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te verzamelen in een Wie-is-de mol structuur. Ondertussen saboteert één van jullie de groep op een sluwe manier. Het is aan jullie om te raden wie deze persoon is!

Naast De Ontmaskering zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Tiel.

Spellenapp

Bij een GPS Tocht Tiel werken we dus met een Spellenlabs app. Zo wordt het uitje nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Ook zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Er zijn nog veel meer voordelen van de spellenapp, maar deze zie je pas als je het spel speelt! 😉

GPS Tocht Tiel, waar en wanneer begin ik het spel?

Het mooie van een GPS Tocht Tiel is dat je op verschillende plekken van het centrum kan beginnen! Het gehele spel speelt zich af in het centrum van Tiel! Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker is het spel een spel als bijvoorbeeld Deadline vaak goed te spelen, wat een GPS Tocht Tiel vaak nog spannender maakt! Het uitje in Hilversum duurt meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren dus met eventuele andere activiteiten!

Vaak wordt er bij GPS Tocht Tiel gekozen voor een gezamenlijke start- en eindlocatie. Een bekende café of plein om te starten, te pauzeren of te eindigen is bijvoorbeeld Lunch Cafe Royal!

GPS Tocht Tiel, het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje in de fruitstad! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creëren van een interactief uitje!

Back To Top