Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

In Venlo organiseren wij verschillende spellen voor een interactieve GPS Tocht. Met onze blik op innovatie en jarenlange ervaring zorgen wij voor jouw ideale familie-, vrienden- of team uitje! Bekijk hier meer info over een leuk stadsspel in Venlo! Lees hier meer over een GPS Tocht Venlo.

Durven!Denken!Doen!

Een van de spellen die we organiseren in Venlo is Durven!Denken!Doen! Tijdens deze GPS Tocht voor je verschillende soorten opdrachten uit om samen met je team zoveel mogelijk punten te verzamelen. Samen met je team kun je bedenken dat wie welke opdrachten uitvoert. De opdrachten ontvang je door je in te checken op de verschillende hotspots. Deze zijn verspreid over het centrum van Venlo.

Daarnaast bieden we nog meer verschillende spellen aan voor een GPS Tocht Venlo. Bekijk deze hier.

Spellenapp

Bij een GPS Tocht Venlo werken we  met een Spellenapp. Zo wordt het uitje nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Ook zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Nu is het aan jou om zoveel mogelijk punten te verzamelen!?Waar en wanneer speel ik een GPS Tocht Venlo?

In principe is het bij een GPS-Tocht in een doe-het-zelf vorm mogelijk om om op elke tijdstip een GPS Tocht Venlo te spelen. Het wordt gespeeld in het centrum van Venlo. Lekker klus maar tegelijkertijd ook veel ruimte. Heerlijk toch?

De spellen duren gemiddeld ongeveer 2,5 uur. Het is bij een doe-het-zelf spel ook vaak mogelijk om de GPS-Tocht even te pauzeren om bijvoorbeeld wat te gaan drinken. Daarna kan het spel moeiteloos weer worden opgepakt.

GPS Tocht Venlo, het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje in het Noorden van Limburg! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creëren van een interactief uitje!

Back To Top