Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Vlissingen is een ideaal decor voor een interactieve GPS tocht of stadsspel. Dit vanwege haar ligging en knusse binnenstad. In Vlissingen is het bijvoorbeeld ideaal om een bijvoorbeeld een Detectivespel te spelen! In Vlissingen is in ieder geval genoeg te doen met een interactieve GPS Spel! Lees hier meer over een GPS-Tocht Vlissingen.

Het Detectivespel: De moordzaak

Een GPS spel wat ideaal is voor Vlissingen is het Detectivespel! Via onder andere foto-opdrachten ga je samen met je team vier cases oplossen! Dit doe je onder andere met hulp van de spelmaterialen en de interactive Spellenlabs app! Terwijl je deze opdrachten grondig uitvoert en de cases tot de bodem onderzoekt, loop je ook langs de unieke en mooie plekken van Vlissingen, zoals de Jachthaven!

Natuurlijk bieden we nog veel meer spellen aan. Hier een overzicht van alle spellen.

WAAR EN WANNEER VINDT EEN GPS TOCHT Vlissingen plaats?

Een GPS tocht Vlissingen vind plaats in het historische centrum van Vlissingen. Meestal wordt er van te voren nog even afgesproken in een (Grand) Café, lunchroom of op een andere centrale plek. In Vlissingen zijn dit bijvoorbeeld het Sint JacobsCafe en Café-Restaurant Soif. Aangezien een GPS Tocht Vlissingen tussen de 2,5 en 3 uur duurt en het op elk moment gespeeld kan worden, is het goed te combineren met andere activiteiten zoals een diner of een andere binnen activiteit.

Vanwege haar historisch verleden is Vlissingen een unieke locatie om een GPS Tocht te spelen in combinatie met het bezoeken van verschillende monumenten en standbeelden, zoals die van Michiel de Ruyter.

SPELLENLABS APP

In Vlissingen werken we met een eigen ontwikkelde en interactieve app voor Stadsspellen en GPS Tochten. Zo wordt een GPS Tocht Vlissingen nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! ;- )

Een GPS Tocht Vlissingen is de ideale manier om een interactieve activiteit uit te voeren met vrienden, familie of collega’s. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Ben je net als ons ook zo enthousiast en wil je meteen boeken? Dan kan dat hier!

Back To Top