Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

GPS Tocht Zierikzee, een locatie die garant staat voor een unieke en interactieve beleving op een historisch decor! Op deze pagina vindt je alle info over GPS Tocht Zierikzee en de spellen die we op deze locatie aanbieden! Lees hier meer informatie over een GPS Tocht Zeeland!

Het Detectivespel

Elk spel dat aangeboden wordt door Spellenlabs staat garant aan veel plezier en hilariteit! Eén van deze spellen is het Detectivespel. In teams van ongeveer 5 personen gaan jullie het centrum af van Zierikzee om de toffe plekjes te ontdekken. Op deze plekken voeren jullie via onder meer de spelmaterialen en onze eigen ontwikkelde Spellenlabs app leuke en interactieve opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te verzamelen en de cold-case op te lossen.

Naast Het Detectivespel zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Middelburg. Klik hier om te bekijken welke spellen we nog meer aanbieden!

SPELLENAPP

Op al onze locaties werken we met een eigen ontwikkelde app voor de GPS Tochten. Zo wordt een GPS Tocht Zierikzee nog interactiever en leuker! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! ;- )

WAAR en WANNEER speel ik een GPS Tocht Zierikzee?

Het spel vindt zich plaats in het historische centrum van Zierikzee! Het voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer je het spel wilt spelen! Daarnaast hoeft niet iedereen op dezelfde plek te beginnen. Meestal wordt er van te voren een eind-locatie met iedereen afgesproken. Vaak is dit een plein of café waar vaak nog even geborreld wordt. Locaties voor een GPS Tocht Zierikzee zijn bijvoorbeeld De Oude Haven Van Zierikzee of Tapperij ‘t Sloepje. De spellen duren gemiddeld tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren met andere activiteiten dus!

Er gaan niets boven een GPS Tocht in Zierikzee! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en laat je adviseren door een van onze medewerkers! Wil je meteen al boeken? Klik dan hier!

Back To Top