Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Oh help, dacht ik eerst, deze keer ben ik aan de beurt om iets te verzinnen! 😯 Eens in de zoveel tijd spreken we namelijk af met onze vriendinnengroep om iets leuks te gaan doen. Dat is best een grote groep en we willen natuurlijk het liefst elke keer wat anders.

We zijn op zoek naar fun, maar niet te flauw. Een high tea of workshop sieraden maken is echt niks voor ons. Er mag wel een beetje pit in zitten zodat we ook aan het denken worden gezet, want er zijn een hoop slimme dames bij!

Makkelijk zelf te organiseren uitje!

Met dat in mijn achterhoofd ben ik maar gewoon gaan zoeken op internet. Daar kom je van alles tegen, maar vaak gebonden aan een bepaalde dag of tijd of het programma staat al helemaal vast… Vooral een datum prikken met zo’n hele groep valt niet mee. Bovendien organiseren we het liever wat meer zelf zoals wij het willen.

Door te zoeken op ‘doe het zelf uitje’ kwam ik uit bij Spellenlabs. Dat bleek een gouden greep. Je kunt niet alleen de stad maar ook de tijd helemaal zelf bepalen. Had niemand een excuus meer om niet te komen! Ik kon heel makkelijk zelf online boeken en alles wat je nodig hebt tijdens het spel, krijg je netjes op tijd per post thuis opgestuurd.

Voor de organisator zitten er zelfs speciale instructies bij waar je op moet letten om alles goed te laten verlopen. Voor mij erg fijn, want ik ben zo iemand die alles graag tot in de puntjes wil regelen. Daarom heb ik toch nog meerdere keren Spellenlabs opgebeld. Gelukkig wilden ze geduldig al mijn vragen te beantwoorden! 🙂

Je team saboteren of helpen punten scoren

Het spel  De Ontmaskering was zeker een succes. Dankzij de goede voorbereiding uiteraard 😉 maar ook door hoe het spel in elkaar zat. We hebben de grootste lol met elkaar gehad omdat je niemand meer kunt vertrouwen. De gekste dingen worden opeens verdacht… Iedereen kan de mol zijn!! En ondertussen probeer je toch zoveel mogelijk punten te scoren met je team.

Heel leuk om op het einde te ontdekken wie nou echt de mol was. Bleek dat Marja ons er allemaal in had laten tuinen met haar hoofdpijn omdat ze nog geen koffie had gehad. Dat heeft ons zeker een half uur gekost waarin we geen punten hebben verdiend…

Voor ons was dit echt de goeie combi van denkopdrachten en gekke acties waar je om kunt lachen. Niet alleen op de dag zelf maar ook later nog met alle foto´s die je kunt downloaden. En zoals ik al zei was ik heel blij met het contact met Spellenlabs. Dat maakte dat ik het helemaal goed kon voorbereiden en alles super verliep.

We hebben het afgesloten met een gezellige borrel en lekker eten. We zullen deze middag niet snel vergeten en zeker ook aan anderen aanraden!

Back To Top