Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Welkom op onze website! Wij zijn Spellenlabs ® en wij organiseren interactieve GPS tochten. Dit doen we hoofdzakelijk als bedrijfsuitje maar ook wel eens voor families. En een enkele keer voor vrijgezellenfeestjes. Zijn jullie op zoek naar een leuke en betaalbare activiteit in het hart van Noord-Holland? Met een GPS tocht Alkmaar verover je in ieder geval de harten van je collega’s. Op deze pagina geven we je een indruk wat wij voor jullie kunnen betekenen. Lees rustig de informatie. 

GPS Tocht Alkmaar

We hebben verschillende de speltochten in Alkmaar. Zoek je iets actief maar zonder echt een competitief element kijk dan eens naar Het Verhaal. Wil je voor iedereen wat wils en een competitie in het spel, dan is Durven!Denken!Doen! zeker een geschikte kandidaat. Of zijn jullie gewoon stoere speurders op zoek naar een bloedstollend spannend spel? Denk dan eens aan Detectivespel, al jaren een topper binnen de GPS Tochten. Ons team helpt jullie graag verder en adviseert graag een geschikte GPS tocht.

Flexibel

We krijgen vaak van klant te horen dat we enorm flexibel zijn. Zo kennen we in Alkmaar geen vaste start locaties. Verder is het mogelijk om een GPS Tocht Alkmaar op ieder gewenst moment van de dag te starten. Verder kun je een GPS tocht spel op iedere dag van de week en combineren met een andere activiteit. Eventueel kunnen we na een GPS Tocht Alkmaar een lekkere lunch of een eenvoudig diner  organiseren en regelen.

Overtuigd dat wij jullie kunnen helpen bij het organiseren van jullie uitje? Kun je niet meer wachten? Stuur een email naar info@spellenlabs.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-4010584  en boek vandaag nog een GPS tocht Alkmaar en laat jezelf en je mededeelnemers eens verrassen! Vraag hier anders een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top