Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

In Almelo is altijd wel wat te beleven!  GPS Tocht Almelo is de unieke manier om de regio Twente op een interactieve wijze te ontdekken! Speel in deze historische stad bijvoorbeeld De Zwerftocht en beleef een interactieve dag!

De Zwerftocht

Een van onze spellen voor een GPS Tocht Almelo is De Zwerftocht! Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, challenges, opdrachten en de Spellenlabs App. Naast dat je echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook leuke weetjes over de stad mee. Win-win dus!

Bij elk spel die we aanbieden GPS Tocht Almelo kan al gespeeld worden vanaf 5 personen. Bij groepen van 50 groepen hebben we extra aantrekkelijke tarieven. Bekijk alle spellen hier!

In combinatie met onze Spellenapp begin je vanaf een leuke spot, bijvoorbeeld Grand Cafe Willem de vierde. Vanaf die plek kun je het centrum in om de vele hotspots te ontdekken en opdrachten uit te voeren!

Spellenapp

De app van Spellenlabs dien je van te voren te downloaden om je unieke code voor GPS tocht Almelo in te vullen! Vanuit de app kun je makkelijk je hotspots volgen, communiceren met onze spelcomputer en opdrachten uitvoeren! Ook kan je de verschillende foto’s en scores van de teams opvragen! Leuk dus voor een spel als Crazy88 of Durven!Denken!Doen!

Goed om te weten!

Een GPS tocht Almelo duurt gemiddeld rond de 3 uur! Daarnaast is het handig om meerdere mobieltjes mee te nemen die goed opgeladen zijn en goede internetverbinding hebben! Gemiddeld loop je 3 tot 5 kilometer en wordt er tussen de 5 en 15 MB verbruikt voor de Spellenapp!

 

Overtuigd dat wij jullie kunnen helpen bij het organiseren van jullie uitje? Kun je niet meer wachten? Stuur een email naar info@spellenlabs.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-4010584  en boek vandaag nog een GPS tocht Almelo en laat jezelf en je mededeelnemers eens verrassen! Vraag hier anders een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top