Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

GPS Tocht Amsterdam: altijd spannend en uitdagend! Welkom bij Spellenlabs. Wij bedenken, ontwikkelen en organiseren GPS tochten in Amsterdam en andere locaties in Nederland. Combineer een uitje in Amsterdam met een interactieve GPS Tocht en beleef onze hoofdstad op een unieke manier!

GPS tocht Amsterdam

Onze GPS tocht Amsterdam kan al gespeeld worden vanaf 5 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven. Amsterdam is zeer geschikt voor GPS Tochten. Op dit moment hebben wij meerdere GPS tochten die geschikt zijn om in Amsterdam te spelen. Een leuke tocht is onze Deadline GPS Tocht. Maar ook De Qraker, DurvenDenkenDoen en De Ontmaskering zijn leuke GPS tochten om in Amsterdam te spelen.

GPS tocht Amsterdam Vondelpark & Noord

Naast een spelgebied in het centrum van Amsterdam bieden wij ook een GPS Tocht in het Vondelpark en in Amsterdam-Noord aan! aan. Lekker in het groen en buitengebied speuren naar aanwijzingen en uitvoeren van opdrachten.

Flexibel

U kunt de GPS Tocht op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ’s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee. GPS spellen zijn leuk als personeelsuitje of personeelsfeest maar ze worden ook regelmatig geboekt voor familie-uitjes, team uitjes of clubuitjes.

GPS Tocht Amsterdam, daar is altijd wat te beleven! Op zoek naar een leuke invulling voor familie, vrienden of teamuitje? Boek dan eens een van onze GPS tochten in Amsterdam!

Back To Top