Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Wie is er niet bekend met de heerlijke met slagroom gevulde Bosche Bollen? Wanneer je een GPS tocht Den Bosch speelt ben je in ieder geval in de gelegenheid om een heerlijke bol te proeven! Den Bosch is een gezellig stad om een interactieve tocht of spel te spelen. Een spel dat we vaak spelen voor diverse groepen is het spel Durven!Denken!Doen! Het centrum van Den Bosch leent zich uitstekend voor een spannende team challenge. Vooral de eetproef van het spel Durven!Denken!Doen! is heel vaak hilarisch! We spelen natuurlijk ook andere GPS tochten in Den Bosch.

GPS tocht in een gastvrije stad

Den  Bosch is in 2010 en 2011 uitgeroepen tot meest gastvrije stad van Nederland. We doen daarom graag een GPS tocht in deze gezellige Brabantse stad. Een ontzettend leuke plek om te starten is Roel Eten & Drinken. Je kan hier genieten van een heerlijke lunch of bijvoorbeeld na het spel genieten van een lekkere High Tea. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ieder moment & iedere plek

We kunnen een GPS tocht Den Bosch starten op ieder moment van de dag. De meeste deelnemers starten een GPS tocht in de middag, maar je kan een GPS tocht natuurlijk ook ’s ochtends of  ’s avonds starten. We kunnen vanuit iedere plek in Den Bosch een spel starten. Soms starten we bijvoorbeeld vanuit het kantoor van het bedrijf.

Recensies van klanten

We doen GPS tochten en spellen voor verschillende groepen. Vaak organiseren we een leuk team uitje voor collega’s, maar ook voor een gezellige familie dag. Voor vrijgezellenfeesten en families hebben we vaak aantrekkelijke aanbiedingen. Lees ook eens hoe andere groepen onze GPS tochten en spel ervaren.

Kortom eens helemaal uit je Bossche Bol gaan? Speel dan eens een GPS Tocht Den Bosch en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben! Vraag anders een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top