Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Weet u wat leuk is? Dit jaar bestaat Deventer precies 1250 jaar! Een uniek moment dus om een interactieve GPS Tocht Deventer te spelen! U kunt GPS Tocht in Deventer overal in het centrum van Deventer starten. Zelfs bij de IJssel!

GPS tocht Deventer

Dit is een leuke start voor bijvoorbeeld ons GPS spel De Zwerftocht Daarbij kunnen we beginnen op een historische unieke plek van Deventer, bijvoorbeeld de Lebuïnuskerk Maar we kunnen ook midden in de stad starten, bijvoorbeeld op De Brink in Deventer. Veel van onze klanten doen een GPS tocht Deventer als personeelsuitje. De GPS tochten duren ongeveer 3 uur. U kunt na de tocht nog prima een terrasje in Deventer pikken of hapje gaan eten met uw collega’s.

De Zwerftocht

Deventer is met haar rijke historie een uniek decor voor een GPS Tocht De Zwerftocht! Tijdens het spelen dit spel kom je veel meer te weten over de stad zelf door de interactieve en educatieve opdrachten! Dit doe je samen met onze Spellenlabs app!

Starttijd

U kunt de GPS Tocht op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ’s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

Aantrekkelijke tarieven

Onze GPS tochten in Deventer kunnen gespeeld worden vanaf 5 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven. In Deventer is het mogelijk om een GPS Tocht van GPS Spellen te boeken. Wilt u meer weten, stel uw vraag via het offerteformulier.

Op zoek naar een leuke activiteit in een van de mooiste Hanzesteden van Deventer? Speel een GPS Tocht Deventer en jullie familiedag kan niet meer stuk!

Back To Top