Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Een GPS tocht Doetinchem, verrassend veelzijdig! Als stad heeft heeft Doetinchem een lang historie. Inmiddels telt Doetinchem bijna 60.000 inwoners. Voor families heeft Doetinchem veel te bieden: zo is er elke dinsdag een waren- en lapjesmarkt, zijn er uitgebreide winkelmogelijkheden en is het aanbod van horeca gelegenheden erg uitgebreid. Verder is er in juli een straattheaterfestival en vieren de inwoners een stadsfeest in september. Kortom, genoeg evenementen om een uitje Doetinchem te combineren met een GPS Tocht Doetinchem!

GPS Tocht Doetinchem

Veel families spelen het spel “De Zwerftocht” in Doetinchem. Dit is een creatieve GPS tocht waarbij het competitie element wat minder is. Wil je tocht tegen elkaar kunnen strijden, kijk dan eens naar Durven!Denken!Doen! In een echte GPS battle neem jullie het op tegen andere teams. Bij ieder spel van ons maak je gebruik van de Spellenlabs app. De app wijst jullie de weg door het centrum van Doetinchem.

Ieder tijdstip

Bij het organiseren van een familiedag of vrijgezellenuitje is het handig om zelf helemaal controle te hebben over tijdstip en duur van het spel. GPSSpellen is erg flexibel, jullie bepalen zelf hoe laat jullie willen starten. Normaal duren onze spellen ongeveer 3 uur. In overleg kunnen we de spelduur aanpassen, zodat jullie bijvoorbeeld op tijd zijn voor een gezellige borrel of heerlijke etentje na afloop van het spel.

Jullie eigen spel

Wij bieden families de mogelijkheid om zelf een tiental vragen aan te leveren. Deze vragen verwerken we in het spel. Op die manier wordt een GPS Tocht Doetinchem nog persoonlijker! Wil je meer weten over de GPS tochten in Doetinchem neem dan contact met ons op. Wij stellen graag voor jou familie een vrijblijvend voorstel samen.

Kortom: GPS tocht Doetinchem is verrassend veelzijdig! Ideale locatie voor het organiseren van een familiedag of een spannend vrijgezellenfeest Samen met jullie maken we de middag geslaagd!

Back To Top