Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Dordrecht, de vijfde gemeente van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Een super locatie om een van onze spellen te spelen. Speel bijvoorbeeld een het Detectivespel in deze pittoreske stad. Wilt u meer weten, stel dan snel uw vraag via het offerteformulier. Onze GPS tocht Dordrecht kan gespeeld worden vanaf 5 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven.

GPS tocht Dordrecht

Een GPS tocht Dordrecht vindt plaats in het centrum van de stad, een aantal goede locaties om een leuke GPS tocht te starten zijn de Grote Kerk of de Groothoofdspoort. Onze GPS tochten in Dordrecht kunnen worden gespeeld vanaf 5 personen!Naast het Detectivespel en de Zwerftocht zijn er nog veel meer leuke spellen die wij aanbieden die uitermate geschikt zijn om in Dordrecht te spelen.

Leuk Teamuitje

Dordrecht is een ideale locatie om samen met uw collega’s een gezellig uitje te organiseren. Met een GPS tocht Dordrecht ben je toch al gauw 3 uur aan het spelen. Het fijne eraan is dat je zelf je pauzes in kunt plannen, mocht je die nodig hebben! Na afloop kunt u nog prima wat eten of wat drinken bij een horecagelegenheid aan het Scheffersplein of aan het Groothoofd.

Eigen tijdstip

U bent vrij de GPS tocht Dordrecht te spelen op elk gewenst tijdstip, zeven dagen in de week. U bent vrij te kiezen waar u begint in het centrum van Dordrecht. Ook is het mogelijk om een GPS tocht in het donker te spelen. Dit verhoogt de moeilijkheidsgraad van het spel.

Dordrecht profileert zich als unieke locatie voor een GPS toch. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte op voor deze historische stad en neem contact op! 

Back To Top