Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

GPS Tocht Ede, ideaal om een interactief uitje te combineren met een bezoek aan het Gelderse Vallei. Met haar veelzijdige landschap is Ede een zeer geschikte locatie voor een GPS Tocht. Ontdek Ede en haar mooie omgeving dus op een interactieve wijze!

Waar zal ik beginnen in Ede?

Ede is het decor voor een interactief GPS Tocht! Omdat de GPS Tocht Ede in het centrum van deze plaats wordt gehouden, adviseren wij dan ook om op een bekende plek te verzamelen om het spel te beginnen en om daar af te sluiten. Vaak wordt een (grand) café, brasserie of lunchroom gekozen als start- en eindlocatie. Mooie plekjes voor Ede zijn in dit geval bijvoorbeeld Grand Café De Verleiding, Café Premier en Grand Café Marnix. Vaak wordt er in combinatie met een GPS Tocht Ede een hapje gegeten en gedronken met alle deelnemers om de dag af te sluiten. Ook zoiets organiseren? Laat het ons dan weten! Wij denken graag mee.

De Spellenapp

Inderdaad, de Spellenapp! Deze app is de sleutel tot het spelen van een GPS Tocht Ede. In deze app zit een WhatsApp-functie, waarmee gecommuniceerd kan worden met de spelcomputer die opdrachten en berichten stuurt. Door de maps-functie kan je makkelijk verschillende hotspots vinden en je eigen locatie vinden. Naast deze mogelijkheden heeft onze app nog veel meer voordelen waardoor jou GPS Tocht Ede nog interactiever wordt!

Goed om te weten!

Een GPS tocht Ede duurt gemiddeld rond de 3 uur! Gelukkig kan je zelf bepalen wanneer je wilt beginnen. Daarnaast is het handig om meerdere mobieltjes mee te nemen die goed opgeladen zijn en goede internetverbinding hebben! Gemiddeld loop je 3 tot 5 kilometer en wordt er tussen de 5 en 15 MB verbruikt voor de Spellenapp! Het minimum aantal om een GPS Tocht Ede te spelen is 5 personen. Voor de competitieve ervaring is het leuker om met meerdere groepen een GPS Tocht Ede te spelen!

 

Kortom, Ede is een unieke locatie voor een interactieve GPS Tocht! Bekijk hier welke spellen we aanbieden voor in Ede! Voorbeelden zijn De Ontmaskering, Deadline en Qraker. Meer informatie? Vraag anders een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Back To Top