Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Goes is een historische stad in Zeeland en een van de meest belangrijke provincies van Nederland tijdens de Gouden Eeuw. Dankzij haar rijke historie en bijzondere architectuur is Goes een ideaal decor voor een GPS Tocht Goes in de vorm van een Zwerftocht!

De Zwerftocht

De Zwerftocht is één van onze interactieve spellen. Met behulp van onze spelmaterialen en de Spellenlabs app ontdek je vele historische plekken en bezienswaardigheden, zoals De Grote of Maria Magdalenkerk, de Stadshaven van Goes, Historisch Museum de Bevelanden en nog veel meer! Tijdens deze stadswandeling los je allemaal opdrachten op om vervolgens op een prachtige eindlocatie in het centrum van Goes aan te komen! Dit doe je onder andere door middel van foto opdrachten!

Las ik nou dat we gaan werken met de Spellenlabs app?

Inderdaad, om het spel nog interactiever te maken is er een spellen app ontwikkeld die je nog zal hebben tijdens het spelen van de Zwerftocht, maar deze is ook nodig voor de andere spellen! Door de maps-functie van de app kun je alle hotspots makkelijk bezoeken en heb je een overzicht van de stad in de handpalm! Daarnaast krijg je de opdrachten ook door via de chat-functie van deze app, die veel overweg heeft van WhatsApp. Ook kun je teamfoto’s mee maken en op de foto’s van andere teams stemmen!

Wanneer en waar in Goes vindt deze GPS Tocht plaats?

Een GPS Tocht Goes vindt zich plaats in het centrum van Goes. Het fijne is dat deze GPS Tocht op elk moment van de dag gespeeld kan worden. In ongeveer 3 uur loop je tijdens een GPS Tocht Goes tussen 3 en 5 kilometer.Vaak wordt een lunchroom of (grand) café uitgekozen als start- en eindlocatie. In Goes kun je bijvoorbeeld naar Café De Post en Amadore!

Een GPS Tocht Goes kun je al spelen met 5 personen. Voor de competitie is het leuk als je met meer teams een Zwerftocht speelt! Ook is het ideaal te combineren met andere activiteiten zoals een etentje of andere binnen activiteit. Doordat Goes beschikt over veel natuur, zou je een GPS Tocht ook kunnen combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan natuurgebied Westerschenge! Benieuwd naar meer? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan!

 

Back To Top