Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Wij zijn FAN van Hengelo! De een noemt het een dorp, de ander niet, die vindt het een echte stad! Een GPS Tocht Hengelo is de manier om een echte FAN te worden van deze mooie Twentse plaats.  Lekker shoppen, een terrasje pakken, gezellig eten en daarna naar een voorstelling. Genoeg te doen! Zeker met een leuk interactief GPS spel!

Teambuilding

Verras je collega’s eens een keer op wat anders. Een perfect spel voor teambuilding is Durven!Denken!Doen! In kleine team van 4 tot 6 personen trekken jullie door Hengelo op zoek naar aanwijzingen. Tijdens de zoektocht worden jullie geconfronteerd met doe, denk en durf challenges. Slim op elkaar inspelen, team in balans hebben, je hebt het allemaal nodig bij dit spel! Een GPS Tocht Hengelo een perfecte manier om aan teambuilding te doen!

Veelgestelde vragen

Kunnen we op iedere plek in Hengelo een GPS Tocht Hengelo starten? Hebben jullie vaste starttijden? De regen komt met bakken uit de lucht en nu? Dit zijn veelal vragen die wij van klanten ontvangen. We hebben alle vragen en antwoorden op een rijtje gezet! Staat jullie vraag en antwoord er niet tussen? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op!

GPS Tocht Hengelo

Goed om te weten is dat we met een aantal horeca gelegenheden in Hengelo vaste afspraken hebben gemaakt. Hierdoor kunnen we voor jullie alle zorgen uit handen nemen. Of je nu wil starten met een kopje koffie met gebak of na afloop van het spel lekker wil lunchen of dineren? Wij regelen het allemaal! TIP: neem eens een lekkere KNAPZAK mee voor onderweg en lunch in een van de mooie parken die Hengelo kent!

Wij zijn al FAN van Hengelo, nu jullie nog! Speel eens een GPS Tocht Hengelo en geef deze mooie Twentse stad voor altijd een plekje in je hart!

 

 

Back To Top