Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Leeuwarden is een van onze speellocaties in Friesland. Leeuwarden is een unieke locatie voor onze spellen. Dit komt niet alleen door haar rijke geschiedenis en mooie laantjes en grachten maar doordat Leeuwarden in 2018 is gekozen tot culturele hoofdstad van Europa! Leeuwarden heeft dus echt iets te bieden!

De Zwerftocht

Een van onze spellen voor een GPS Tocht Leeuwarden is De Zwerftocht! Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, challenges, verwijzingen, hints, opdrachten en de Spellenlabs App. Naast dat je samen met je teamgenoten echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook een beeld van het centrum van Leeuwarden en krijg je leuke weetjes mee!

Ook bieden we andere spellen aan in Leeuwarden. Bijvoorbeeld de Deadline, een spel dat uitermate geschikt is om ook ’s avonds in het donker te spelen! Bekijk al ons aanbod voor Leeuwarden hier!

Waar en wanneer vindt een GPS Tocht leeuwarden plaats?

Een GPS tocht Leeuwarden vindt plaats in het centrum van Leeuwarden. Meestal wordt er van te voren nog even afgesproken in een (Grand) Café of lunchroom. In Leeuwarden zijn dit bijvoorbeeld Post Plaza en Het wapen van Leeuwarden. Aangezien een GPS Tocht Leeuwarden tussen de 2 en 3 uur duurt en het op elk moment gespeeld kan worden, is het goed te combineren met andere activiteiten zoals een diner of een andere binnen activiteit.

Spellenlabs App

Bij Spellenlabs werken we met een eigen ontwikkelde app voor de GPS Tochten . Zo wordt een GPS Tocht Leeuwarden nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een interactieve map waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! ;- )

GPS Tocht Leeuarden het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje in de culturele hoofdstad van Europa! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creëren van een interactief uitje! Wil je meteen al boeken? Dat kan hier

 

Back To Top