Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

GPS tocht Roermond

Welkom op de pagina van Spellenlabs ®. Jullie zijn op zoek naar een GPS Tocht Roermond? Dan zijn jullie op de juiste plek beland. Wij organiseren interactieve GPS tochten in Roermond. Ontdek deze leuke stad met een spannend teamuitje zoals bijvoorbeeld De Ontmaskering. Op deze pagina lezen jullie de mogelijkheden die wij bieden in Roermond. Een GPS Tocht Roermond … that’s all you need!

GPS Tocht Roermond

Veel groepen spelen het spel De Ontmaskering in Roermond. De Ontmaskering is een interactief spel vol intrige, wantrouwen, spanning maar ook spelplezier. Jullie strijden als teams tegen elkaar. Maar opgelet! In elk team is een MOL actief, die probeert jullie voortgang te belemmeren. Zijn jullie in staat deze saboteur te ontmaskeren voordat het spel is afgelopen?

Flexibel

Voor het organiseren van een GPS Tocht Roermond zijn wij vrij flexibel. Jullie kunnen zelf bepalen op welk tijdstip jullie een spel willen starten. We hebben een aantal vaste locaties in Roermond van waaruit we starten, maar we passen ons graag aan jullie wensen aan. Ons team staat voor jullie klaar om samen met jullie er een geslaagd uit van te maken. Naast het organiseren van de GPS Tocht kunnen we voor jullie ook een heerlijke lunch of een gezellig diner regelen. Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden voor een GPS Tocht Roermond.

Op zoek naar een leuk, gezellig en interactief groepsuitje in Roermond? Speel dan eens een GPS Tocht Roermond en laat jullie verrassen wat onze spellen en deze stad jullie te bieden heeft!

Back To Top