Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Welkom op de website van SPELLENLABS ®. Wij organiseren interactieve GPS tochten en dat doen we onder andere ook op de Waddeneilanden waaronder Schiermonnikoog. Met een GPS Tocht Schiermonnikoog zijn jullie verzekerd van een actief uitje. We geven op deze pagina informatie over de mogelijkheden op dit eiland. Nieuwsgierig geworden? Via het formulier onderaan de pagina vraag je makkelijk meer informatie aan!

GPS tocht Schiermonnikoog

Een erg leuke manier om Schiermonnikoog te ontdekken is het spel De Ontmaskering. De Ontmaskering is een interactief spel vol intrige, wantrouwen, spanning maar ook spelplezier. Jullie strijden als teams tegen elkaar. Maar opgelet! In elk team is een MOL actief, die probeert jullie voortgang te belemmeren. Zijn jullie in staat deze saboteur te ontmaskeren voordat het spel is afgelopen?

Goed om te weten!

Een GPS Tocht Schiermonnikoog duurt gemiddeld rond de 3 uur. Dit is inclusief uitleg van een spelleider en leuke prijsuitreiking. Tijdens de tocht lopen jullie ongeveer 3 tot 5 kilometer. Zorg dus voor een paar stevige wandelschoenen. Het is bij ons mogelijk om naast de GPS toch ook een heerlijke lunch of een verrukkelijk diner te boeken. Vraag naar de mogelijkheden en we geven jullie graag vrijblijvende advies!

Nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden van een GPS Tocht Schiermonikoog? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen met jullie maken we van jullie uitje een super geslaagd evenement!

 

 

Back To Top