Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

GPS Tocht Zutphen, stad met een geschiedenis van al meer dan 1700 jaar. Met ruim 40.000 inwoners en haar bijzondere gebouwen met toren wordt Zutphen ook wel de Torenstad genoemd. Zutphen kent een compact centrum met leuke winkeltjes, bijzondere restaurantjes en gezellig cafeetjes. Dit maakt Zutphen zeer geschikt voor het spelen van bijvoorbeeld een Zwerftocht in combinatie met de Spellenapp.

GPS Tocht Zutphen

Wat houdt een Zwerftocht precies in? Bij dit spel is het de bedoeling dat jullie zo snel mogelijk een eindlocatie vinden ergens in het centrum van Zutphen. Een gemotiveerde en enthousiaste spelleider zal jullie opvangen ergens in Zutphen. De spelleider vertelt het doel van het spel, deelt spelmaterialen uit en geeft jullie uitvoerig uitleg over de Spellenapp Daarna gaan jullie zelf op pad, op zoek naar een eindlocatie! Het team dat als eerste de eindlocatie binnen de tijd weet te vinden verdiend natuurlijk de meeste punten!

Leuk familie uitje!

Zowel de locatie Zutphen als het spel De Zwerftocht is uitstekend geschikt als familie uitje. Het is dus ook mogelijk om het in een kleiner groepje te spelen! Een GPS tocht Zutphen kun je al spelen vanaf 5 personen!  Informeer naar de mogelijkheden  voor jullie geslaagd familie uitje!

Starttijden en startlocatie?

Wij hanteren voor een GPS Tocht Zutphen geen vaste start- en eindtijden. Je kan een GPS tocht Zutphen starten op ieder willekeurig moment van de dag. We hanteren standaard een tijdsduur van ongeveer 3 uur voor onze spellen. Eventueel kunnen we de tijdsduur aanpassen. Een leuk locatie om een spel te starten is De Wijnhuistoren gelegen aan het gezellige marktplein midden in het centrum van Zutphen.

Op zoek naar iets avontuurlijks in het mooie Zutphen? Stop met zoeken en speel eens een GPS Tocht Zutphen! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een geslaagd familie-, vrienden- of teamuitje!

Back To Top