Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Een GPS Tocht Zwolle staat garant voor een origineel en geslaagd uitje. Zwolle is een cultuurhistorische Hanzestad, waar altijd wel iets te beleven of te ontdekken valt. Het ultieme decor dus voor een interactieve Zwerftocht of een Durven!Denken!Doen!

Elk gewenst moment!

Wij kunnen een GPS Tocht Zwolle starten op ieder gewenst moment. Vaak kiezen onze klanten ervoor om eerst een borrel te doen en daarna met zijn allen een GPS tocht te doen. Maar het is ook mogelijk om eerst met een GPS tocht of spel te beginnen en na afloop onder het genot van een drankje de prijsuitreiking te verzorgen. Wij denken graag met jullie mee.

Startlocatie of op eigen locatie?

Een locatie waar we vaak starten met een GPS tocht Zwolle is Café Restaurant De Belgische Keizer, die dagelijks is geopend vanaf 10:00 en zondags vanaf 12:00. Das is erg handig want we kunnen op ieder moment van de dag een GPS tocht of spel starten. Naast De Belgische Keizer is het ook mogelijk om op een andere locatie te starten. Een andere mogelijk is dat we starten op een door jullie gekozen locatie. Soms is dat een kantine van een bedrijf. Voorwaarde is wel dat het spel gebied binnen 15 minuten lopen van de locatie is verwijderd.

GPS Tocht Zwolle

Het spel Durven!Denken!Doen! spelen organiseren we vaak in Zwolle. Bij dit spel draait het naast een flinke dosis lef ook om behendigheid, competitie en samenwerken. Uitermate geschikt om als teambuilding activiteit te organiseren. Wil je meer spanning? Dan is het spel De Moordzaak of Deadline misschien iets voor jullie. Hebben we jullie interesse gewekt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Op zoek naar een origineel, leuk of spannend uitje in Zwolle? Wij laten jullie uitje in Zwolle zeker slagen! Wij sturen jullie graag een vrijblijvend voorstel!

Back To Top