Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Beleef Breda eens op de SPELLENLABS manier. Op welke manier? Wij organiseren interactieve spelprogramma’s en deze zijn uitstekende te spelen als Stadsspel Breda. Deze gezellige en sprankelende Brabantse stad met een sfeervol en historisch stadshart leent zich uitstekend voor een gezellig uitje met collega’s. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan naadloos in elkaar over. Op deze pagina vertellen we jullie wat we voor jullie kunnen betekenen.

Spanning en ACTIE

Willen jullie Breda op een leuke manier ontdekken speel dan eens het Detectivespel. Jullie opdracht los zo snel mogelijk oude Cold-Cases op. Onze SpellenApp helpt jullie hierbij, hij navigeert jullie door de stad. Elke juist gevonden aanwijzing levert tips voor het oplossen van de misdrijven. Het Detectivespel is zowel als begeleid als doe-het-zelf variant te spelen.

Stadsspel Breda

Voor het organiseren van een stadsspel Breda zijn een aantal zaken goed om te weten. We kunnen starten vanuit iedere locatie in Breda. We hebben flexibele starttijden. Voor grote groepen boven de 40 personen kennen we aantrekkelijke kortingen. Zo is het mogelijk om te starten met een kop koffie/thee en wat lekkers. Daarnaast kunnen we een lekkere lunch of heerlijk diner na afloop van het spel organiseren. Wij geven jullie graag advies om jullie uitje tot een geweldig succes te maken!

Beleef Breda eens op een originele manier en speel een spel van STADSSPELLEN. Wacht niet langer en boek vandaag nog een leuk en interactief bedrijfsuitje Breda.

Back To Top