Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Ook eens zin om helemaal uit je Bossche Bol te gaan? Dan kan met een stadsspel Den Bosch! Den Bosch bekend om zijn prachtige Sint Jan en verschillende stromen door de stad, leent zich uitstekend voor een city game! Wij bieden een aantal interactieve spel programma’s waarmee jullie bedrijfsuitje in Den Bosch compleet wordt gemaakt!

Crazy 88 Den Bosch

De stad Den Bosch leent zich uitstekend voor een spel zoals Crazy 88. Dit spel wordt vrij vaak geboekt door vrijgezellen groepen. Gewapend met de SpellenApp ontvangen jullie onderweg de meest gekke en bizarre foto opdrachten. Welk team weet de meeste opdrachten uit te voeren. Dit spel is een topper voor iedereen die eens lekker uit zijn of haar dak wil gaan.

Stadsspel Den Bosch

STADSSpellen is flexibel, we kennen geen vaste starttijden of startplekken voor onze spel programma’s. Je kan op ieder tijdstip van de dag een spel starten. Ook kunnen we vanuit iedere locatie binnen het centrum van Den Bosch. We hebben de meest gestelde vragen van onze klanten opgeschreven. Hebben jullie aanvullende wensen, ons team staat voor jullie klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangementen

We krijgen vaak de vraag of we naar een stadsspel ook bijvoorbeeld een ontvangst met koffie, een lunch of diner na afloop van het spel kunnen regelen. Wij hebben afspraken met verschillende horeca gelegenheden in Den Bosch. We denken graag met jullie mee om jullie Stadsspel Den Bosch tot een geslaagde dag te maken.

Back To Top