Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Stadsspel Den Haag

Het wordt eens tijd voor een hoffelijke beleving. En dat doen jullie natuurlijk met een stadsspel Den Haag georganiseerd door STADSSPELLEN ® Wij zijn een jonge en dynamische organisatie en wij organiseren interactieve spelprogramma’s in Den Haag. Een interactief spelprogramma? Jazeker! Soms ook wel een City Game (of STADSSPEL) genoemd. Bij al onze spellen gebruiken we een GameApp (door ons zelf ontwikkeld). Al deze ingrediënten bij elkaar maken jullie uitje tot een groot succes!

Teambuilding

Vaak worden we door bedrijven gevraag of we iets kunnen beteken voor teambuilding. Ons antwoord luidt volmondig JA! Het spel Wie is de Mol? Spel is uitstekend geschikt voor een teambuilding activiteit. Dit spel vol spanning en intrige speelt zich af in her centrum van Den Haag. Er is maar één doel: ontmasker zo snel mogelijk de Mol! Zoeken jullie een actiever teambuilding spel? Kijk dan eens naar de Team Challenge. Teambuilding op en top: de koffiejuffrouw als manager en de directeur op de werkvloer! Kortom STADSPELLEN ® is jullie partner voor een bedrijfsuitje Den Haag!

Stadsspel Den Haag

Het minimaal aantal deelnemers voor een stadsspel is vier personen. We rekenen altijd een basis prijs voor een spel. Voor grote groepen kennen wij een aantrekkelijke korting. We hebben in Den Haag afspraken met een aantal vaste horeca locaties. Dit betekent overigens niet dat jullie daar moeten starten, nee hoor we kunnen starten overal in het centrum van Den Haag. Goed om te weten, onze spellen zijn 7 dagen per week te spelen, waarbij de starttijd flexibel kan worden ingevuld.

Wacht niet langer en boek vandaag nog een hoffelijke beleving met een uniek programa van STADSSPELLEN ® Onze medewerkers zitten voor jullie klaar om jullie stadsspel Den Haag tot een koninklijk succes te maken!

 

Back To Top