Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Stadsspel Enschede

 

Hallo, welkom op de website van Spellenlabs ®. Wij organiseren interactieve city games en dat doen we ook in Twente. Jullie zijn zeker op zoek naar een leuk uitje voor vrienden, familie of collega’s. Zoek niet verder en speel eens een stadsspel Enschede. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden die we jullie kunnen bieden!

Stadsspel Enschede

Al onze spellen zijn interactief. Je hebt een smartphone met internet nodig om een spel te kunnen spelen. De spellen duren rond de 3 uur en kunnen op ieder moment van de dag worden gestart. Veel groepen spelen het spel het Wie is de Mol? Spel in Enschede. In een spannend spel zwerven kleine teams door de stad Enschede. In elk team is een saboteur aanwezig die succes voor het team moet voorkomen. Weten de teamleden de saboteur te ontmaskeren?

Goed om te weten!

Zoals gezegd duren onze spellen rond de 3 uur. We kunnen op iedere locatie in het centrum van Enschede starten. Onze spellen vinden altijd doorgang, we raden deelnemers aan de weersvoorspellingen in de gaten te houden en zich daarop te kleden. Het is ook goed om te weten dat veel van onze spellen in een doe-het-zelf variant te spelen zijn. Meer informatie vinden jullie rechts in de box “Wat kost een spel?”.

Hebben jullie ook zo’n zin in een leuk uitje in Enschede? Speel dan een stadsspel Enschede! Graag maken we jullie uitje tot een onvergetelijk succes!

Back To Top