Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Welkom op de website van STADSSPELLEN ® Jullie zijn dus op zoek naar een stadsspel Zwolle? Dan zijn op deze pagina op het juiste adres. We geven jullie een indruk van STADSSPELLEN en wat wij voor jullie feestje met collega’s kunnen betekenen. De oude Hanzestad Zwolle als prachtig decor voor jullie uitje. Het mooie ruime centrum leent zich uitstekend voor het doen van een city game, wij zeggen liever een stadsspel. Kijk rustig rond en lees hier hoe we jullie personeelsuitje kunnen laten slagen!

Stadsspel Zwolle

Wij zijn STADSSPELLEN ® en wij organiseren interactieve spelprogramma’s onder andere in Zwolle. We hebben verschillende soorten spelprogramma’s waardoor er altijd wel een geschikt is te vinden. Zijn jullie op zoek naar een eenvoudige speurtocht met een vleugje competitie, kijk dan eens naar het spel Qraker. Op zoek naar spanning, actie en een erg sportief spel? Lees dan eens hoe het DetectiveSpel werkt. En natuurlijk hebben wij de altijd rake topers Wie is de Mol? Spel en Crazy 88Onze medewerkers helpen jullie graag bij het vinden van het juiste spel voor jullie uitje!

Arrangementen

Onze core business is het organiseren van stadsspellen. Maar wij kunnen ook heel goed een ontvangst met koffie en gebak voor jullie regelen. Vaak wordt een spel afgesloten met een heerlijke lunch of een eenvoudig diner. We bieden naast onze spellen verschillende arrangementen waarmee we jullie bedrijfsuitje tot een grandioos succes kunnen maken! Informeer bij ons team naar de mogelijkheden die wij voor een bedrijfsuitje Zwolle dienden.

Op zoek naar een succesvol groepsuitje? Speel dan eens een stadsspel Zwolle! Verras je collega’s en doe een programma van STADSSPELLEN ® Leuk en uitdagend, garantie op succes!

 

Back To Top