Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

**NIEUW** Weten of Zweten is een nieuw spel dat is ontwikkeld voor doe-het-zelf spellen. Dit is het ideale doe-het-zelf spel voor de jaarlijkse familiedag! Ga jij je peentjes zweten bij dit kennisspel?

In dit spel ben je zowel bezig met het zoeken naar de juiste antwoorden op de trivia vragen die binnenkomen via de SpellenApp!  Daarnaast kan je ook punten binnenhalen door middel van het claimen van hotspots die bij jou in de buurt beschikbaar komen tijdens het spel. Wil je zo min mogelijk lopen, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk antwoorden juist beantwoord, of zorg ervoor dat andere teamleden de beschikbare hotspots claimen. Want weet je het antwoord niet? Dan wordt het zweten!

Weten of Zweten is te spelen in de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam Centrum, Utrecht en Zwolle

Kenmerken


Raad vragen en raadsels voordat je moet rennen voor de antwoorden
1 tot 1,5 uur
doe-het-zelf vanaf €6,99
eigen smartphone + databundel
10 – 50 Mb per smartphone per spel
✔ Een onvergetelijke spel ervaring
✔ Spannend en interactief spel
✔ GRATIS gebruik van de SpellenApp
✔ Uitdagende opdrachten voor teams
✔ Voldoende hotspots om het centrum van de stad te verkennen
✔ Blijvende herinnering: digitale score kaart met uitslag en foto’s

Goed om te ”weten”

Een doe-het-zelf spel speel je zonder spelleider en met je eigen smartphone met internetverbinding. Het spel wordt gespeeld door middel van de SpellenApp. Komen jullie er tijdens het spel niet uit? Dan kun je altijd rekenen op de telefonische helpdesk.

DIRECT ONLINE BOEKEN

Back To Top