Skip to content
Doehetzelfspellen.nl Interactieve & Betaalbare uitjes!

Een stadsspel Amsterdam is een ideaal bedrijfsuitje, Amsterdam, dé hoofdstad van de beleving! Welkom bij Spellenlabs Wij organiseren interactieve spel programma’s met onze zelf ontwikkelde SpellenApp. Dit doen wij hoofdzakelijk voor bedrijfs-, groeps- en teamuitjes! Lees hoe wij jullie kunnen helpen bij het organiseren van een geslaagd personeelsuitje!

Stadsspel Amsterdam

Iedereen kent het bekende TV programma met de MOLLEN. STADSSPELLEN heeft met De Ontmaskering er een eigen draai aan gegeven. Hou je meer van speuren en puzzelen en zoek je een spel voor grote groepen (tot 2000 personen) dan is wellicht Qraker een goede optie. Wil je het echt een keer helemaal anders doen? Bekijk dan eens de DurvenDenkenDoen. Dit spel vol met uitdagingen is het ultieme teambuilding-uitje van SPELLENLABS.

Teambuilding

Veel van onze STADSPELLEN staan in het teken van teambuilding. Een STADS spel is een uitstekende manier om je collega’s en de stad Amsterdam te leren kennen! Vaak is competitie onderdeel van een spel, soms heb je een dosis lef nodig en een andere keer wat geluk! Lees welke STADSSPELLEN wij bieden om jullie Bedrijfsuitje Amsterdam tot een daverend succes te maken!

Geheel verzorgd

Wij kunnen al jullie zorgen rondom het organiseren van een bedrijfsuitje Amsterdam uit handen nemen. Onze medewerkers inventariseren graag jullie eisen en wensen. Vaak regelen we een startlocatie met ontvangst koffie/thee en gebak. Of we plannen een lunch of diner na afloop van een STADS spel. Dit zijn slechts voorbeelden van diensten en services die we bieden. We geven jullie graag meer informatie over de mogelijkheden.

Kortom SPELLENLABS is een geschikte partij om jullie stadsspel Amsterdam tot een geslaagd event te maken. Neem vandaag nog contact met ons op, ons team helpt jullie graag verder op weg!

Back To Top